GARAGE VANDERDONCKT 

Onafhankelijke verkoop

Nissan - Jaguar - Land Rover - Range Rover

Garage VANDERDONCKT koopt uw nieuwe wagen aan op de Europese markt, waardoor u kunt genieten van voordelige prijzen. Wij leveren u uiteraard de nieuwste modellen, en dit binnen de kortst mogelijke termijn uit onze voorraad of op bestelling. Merk op dat wij enkel de voertuigen verkopen van NISSAN, JAGUAR, LAND ROVER EN RANGE ROVER. Als onafhankelijk verkoper staan wij in voor de verkoop van bovenstaande merken zowel NIEUW als OCCASSIE.

Uw voordeel:

  • U koopt voordeliger uw volgende wagen
  • U hebt een grotere keuze - zowel voor NIEUWE als perfecte TWEEDEHANDSWAGENS

Uw nieuwe wagen wordt geleverd met schriftelijke fabriekswaarborg, geldig in alle landen van de EU. Onze ruime en overzichtelijke werkplaats is uitgerust met de nodige speciale gereedschappen en moderne apparatuur zoals de Testbook T4 voor ROVER, MG en AUTOLOGIC UK voor JAGUAR en LAND ROVER waardoor het onderhoud en de herstellingen, met originele onderdelen, vlekkeloos gebeurt. Wij beschikken eveneens over de meest recente werkplaatsboeken op CD-rom. 

Uw voordeel:

  • U geniet van de fabriekswaarborg
  • U kunt rekenen op een perfecte service
  • Geen tijdverlies door onnodige opzoekingen

Een perfecte service, kwalitatief hoogtechnologische producten, fabriekswaarborg en competitieve prijzen zorgen ervoor dat garage VANDERDONCKT sinds 1951 het vertrouwen van zijn cliënteel blijft behouden.

Martin Vanderdonckt

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 u.

Zaterdag: showroom op afspraak.

Zondag gesloten.

Onderhoudsservice

Wij staan in voor het onderhoud en de mechanische of koetswerkherstellingen aan uw Nissan, Jaguar, Land Rover of Range Rover.

Indien u nog een MG of Rover heeft helpen we U uiteraard graag verder in onze werkplaats.